Wie is Marja?

Marja Vissers houdt heel veel van reizen. En van lezen. Zij heeft altijd al veel gereisd en veel gelezen. Nu zij niet meer werkt, heeft zij er ook heel veel tijd voor. En zij heeft nu ook tijd om u op deze site te vertellen over haar reis- en leesavonturen.

Marja studeerde ooit sociologie. In de avonduren naast een full time baan. Toen had zij dus geen tijd om te reizen of te lezen …
Zij werkte heel lang voor een gemeente als onderzoeker. Onderwerpen die zij onderzocht: Hoe divers is onze stad? Hoeveel inwoners zullen we hebben in 2030? Helpt het beleid tegen voetbalvandalisme? En nog veel meer. Toen het werk niet meer zo leuk was, is Marja er mee gestopt. Dat kon want zij is ook verstandig met geld en handig met beleggen.

Nu heeft Marja dus heel veel tijd om te reizen. Zo was zij in de afgelopen jaren o.a. in Azerbeidzjan en Georgië, in India en in Bulgarije.

Op GAJEMEEMETMARJA.NL leest u over deze reizen. Marja vertelt u waar zij was en wat zij daar deed. Vooral ook vertelt Marja wat zij ervan vond in dikwijls persoonlijk ingekleurde verhalen. En u leest ook over praktische zaken als hoe kom je daar en waar kan je slapen. Marja geeft bij voorkeur die informatie die niet in de bekende reisgidsen staat.

Ook voor lezen is er nu veel meer tijd. Voor Marja mag het vaak best wel literatuur met een hoofdletter zijn. Maar ook spannende boeken en science fiction. En natuurlijk boeken over de landen waar zij naartoe gaat (of naartoe wil). Deze boeken bespreekt zij (gegarandeerd zonder spoilers!) op GAJEMEEMETMARJA.NL. 

Marja Vissers is geboren in 1962.

Zij reist samen met Ehsan, haar grote liefde.